Шидловська, Олена БроніславівнаІщенко, Тетяна Іванівна2023-05-182023-05-182022Шидловська, О. Б. Новітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинності / О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : XI Всеукраїнська науково-практична конференція присвячена до 70-річчя з дня народження професора В. Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 129-130https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40680Обґрунтовано доцільність впровадження молекулярних технологій в ресторані готелю для розширення асортименту унікальних страв, смакові та естетичні властивості яких здатні задовольнити вимоги всіх любителів їжі, в тому числі і гурманів. The feasibility of implementing molecular technologies in the hotel restaurant to expand the assortment of unique dishes, the taste and aesthetic properties of which are able to satisfy the requirements of all food lovers, including gourmets, is substantiated.otherкафедра готельно-ресторанної справикулінарна продукціямолекулярні технологіїготельculinary productsmolecular technologieshotelНовітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинностіThesis