Національний університет харчових технологій2017-02-282017-02-282016Актуальні проблеми хімії і хімічної технології : матеріали ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції, 21–23 листопада 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – 388 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24837Видання містить тези доповідей ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції “Актуальні проблеми хімії і хімічної технології”. Розглянуто проблеми фундаментальної та прикладної хімії, харчової хімії та викладання хімії у ВНЗ. The publication contains abstracts II All-Ukrainian scientific-practical conference "Actual problems of chemistry and chemical technology." The problems of fundamental and applied chemistry, food chemistry and chemistry teaching in high school.фундаментальна хіміяприкладна хіміяхарчова хіміяfundamental chemistryApplied chemistryFood chemistryАктуальні проблеми хімії і хімічної технологіїBook