Лобанов, Денис ВолодимировичОлішевський, Валентин ВікторовичБабко, Євген Миколайович2023-11-072023-11-072023Лобанов, Д. Інтенсифікація процесу отримання сирного зерна шляхом модернізації сировиготовлювача серії «CVH» / Д. Лобанов, В. Олішевський, Є. Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 80https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41391За результатами досліджень було визначено найбільш раціональні технологічні параметри процесу ферментації для сирної маси збагаченої молочнокислою мікрофлорою - температура середовища ферментації – 15 і 20 °С; - тривалість процесу ферментації – не менше 24 год; - титрована кислотність середовища ферментації – не нижче 120 °С.otherінтенсифікаціяintensificationсирcheeseсироваткаserumкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняІнтенсифікація процесу отримання сирного зерна шляхом модернізації сировиготовлювача серії «CVH»Thesis