Модифікація механізму нагромадження капіталу в постіндустріальному суспільстві - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2004)
Розглянуто проблему модифікації механізму нагромадження капіталу в постіндустріальному суспільстві.

The problem of modifying the mechanism of accumulation of capital in postindustrial society.
Keywords: постіндустріальне суспільство; postindustrial society; капітал; первісне нагромадження капіталу; capital; primitive accumulation of capital; кафедра економічної теорії