Бишовець, Марія Юріївна2021-09-162021-09-162021Бишовець, М. Ю. Проект кондитерського цеху борошняних кондитерських виробів із встановленням потоково-механізованих ліній з виробництва тортів бісквітних та кексів в м. Херсон : кваліфікаційна робота... магістра : 181 Харчові технології / Марія Юріївна Бишовець ; наук. керівник Віталій Васильович Малиновський. – Київ, 2021. – 82 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35236кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкексипечі ПППторти бісквітніПроект кондитерського цеху борошняних кондитерських виробів із встановленням потоково-механізованих ліній з виробництва тортів бісквітних та кексів в м. ХерсонOther