Сивак, Денис ГенадійовичРубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта АльбертівнаПисарець, Ольга Петрівна2018-05-082018-05-082017Перспективи використання картопляної мезги у виробництві снеків / Д. Г. Сивак, К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, О. П. Писарець // Інноваційний розвиток харчової індустрії : збірник наукових праць за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції, 14 грудня — К. : Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2017. — С. 109–110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27294В роботі представлено можливість використання картопляної мезги як сировина для виробництва картопляних снеків. Досліджено хімічний склад картопляної мезги та доведено її харчову цінність.The paper presents the possibility of using potato pulp as a raw material for the production of potato snacks. The chemical composition of potato pulp has been studied and its nutritional value is proved.uk-UKкартопляна мезгаснекиpotato pulpsnacksкафедра технології консервуванняПерспективи використання картопляної мезги у виробництві снеківThesis