Лиман, Наталія ПетрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2012-02-272012-02-272010Лиман, Н. П. Використання лактулози при виробництві кексів / Н. П. Лиман, А. Н. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. - № 2. – С. 3-5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/346У даній статті представленні результати досліджень впливу концентрату лактулози «Лар» при виробництві кексів на їх структурно-механічні та органолептичні показники тіста і готових виробів. This article presents the results of studies of the impact of lactulose "Lar" concentrate in the production of cakes to their structural and mechanical properties and organoleptic parameters of dough and finished products.uk-UKлактулозапребіотикфункціональний харчовий продукткафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівlactuloseprebioticfunctional food productкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуВикористання лактулози при виробництві кексівArticle