Топольник, Віра ГригорівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2016-11-282016-11-282008Топольник В. Г. До питання вибору робочого органу для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристиками / В. Г. Топольник, Н. М. Іванова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського : наук. журн. – Донецьк : ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, 2008. ‒ № 1 (37). ‒ С. 110‒116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24590Розглянуто проблеми використання і подрібнення м’ясної сировини з різним вмістом грубої з’єднувальної тканини для приготування січених виробів. Наведено ножі для оптимізації процесу подрібнення. The problems of use and chopping raw meat with different content coarse connective tissue preparation products January. An knives for grinding process optimization.uk-UKм’ясні продуктипроцес подрібненнякутериmeat productsmilling processcuttersкафедра туристичного та готельного бізнесуДо питання вибору робочого органа для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристикамиArticle