Самойленко, Максим Борисович2021-06-042021-06-042020Самойленко, М. Б. Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Новоград-Волинський Житомирської області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Борисович Самойленко ; наук. керівник Оксана Сергіївна Онофрійчук. – Київ, 2020. – 83 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34318otherторт «Празький»торт «Трюфельний»тістечко «Бісквітне»піч «Lazer»дозатор SPOTаератор «GMG 150»лінія тортів Gorreriкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Новоград-Волинський Житомирської областіOther