Дунаєва, Анна Олександрівна2022-10-142022-10-142022Дунаєва, А. О. Розроблення плану НАССР виробництва соковмісного пастеризованого напою з ароматом груші «Тьотя Груша» для оператора ринку ПрАТ «Фірма «ПолтавПиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Олександрівна Дунаєва ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2022. – 131 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38257otherкафедра експертизи харчових продуктівсоковміснийпастеризованийПрАТ «Фірма «ПолтавПиво»система безпечностінапій «Тьотя Груша»безалкогольнийплан НАССРРозроблення плану НАССР виробництва соковмісного пастеризованого напою з ароматом груші «Тьотя Груша» для оператора ринку ПрАТ «Фірма «ПолтавПиво»Other