Кобець, Н. М.Ященко, Вікторія СергіївнаПетруша, Оксана Олександрівна2013-09-302013-09-302013Розробка нормативної документації та технології хлібних паличок, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїном / Н. М. Кобець, В. С. Ященко, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 90–91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9997Запропонована технологія хлібних паличок підвищеної біологічної цінності, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїном. Розроблено комплект нормативної документації на новий вид хлібних паличок. The proposed technology breadsticks high biological value, rich oyster mushroom and edible casein. Developed a set of standard documentation for a new kind of breadsticks.otherхлібні паличкинормативна документаціяглива звичайнахарчовий казеїнbread sticksregulatory documentationoyster mushroomfood caseinкафедра експертизи харчових продуктівРозробка нормативної документації та технології хлібних паличок, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїномThesis