Собко, Анна Борисівна2015-04-032015-04-032015Собко, А. Б. Конкурентопридатність і соціально-економічна ефективність впровадження пудингів для дітей дошкільного віку / А. Б. Собко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 174-176.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20065Оптимізація структури харчування дітей дошкільного віку за рахунок наукового обґрунтування, розроблення і впровадження технологій харчової продукції (у тому числі пудингів) функціонального призначення, які базуються на використанні рослинної сировини із підвищеним вмістом біологічно активних речовин є актуальною і сприятиме реалізації «Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року» в галузі забезпечення здорового харчування. Optimization of nutrition of preschool children through scientific study, development and implementation technology of food (including puddings) functions, based on the use of plant material with a high content of biologically active substances are relevant and contribute to the implementation "of the National Programme of Preschool education for the period up to 2017 "in the field of healthy eating.otherпудингхарчова продукціядіти дошкільного вікуpuddingpreschool childrenfood productsКонкурентопридатність і соціально-економічна ефективність впровадження пудингів для дітей дошкільного вікуOther