Дослідження емульгуючої здатності соєвих білкових препаратів - Фурсік, Оксана Петрівна; Анісімова, Анна Вячеславівна; Вернигора, Олена Олександрівна; Страшинський, Ігор Мирославович (My University, 2017)
Дослідження функціонально-технологічних властивостей соєвих білкових препаратів свідчить, що стабільну високу емульгуючу здатність мають ізоляти Майсол та Алма Текс при всіх ступенях гідратації, тому їх використання у виробництві буде позитивно впливати на стан фаршевої системи. Investigation of functional and technological properties of soy protein drugs suggests that stable high emulsifying capacity and are isolates Maysol, Alma Tex at all levels of hydration, so their use in production will have a positive impact on the state meat system.
Keywords: емульгуюча здатність; соєвий білковий препарат; стабілізація емульсії; emulsifying ability; soy protein preparation; emulsion stabilization; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів