Пасічний, Василь МиколайовичПалій, Інна Василівна2020-06-152020-06-152014Патент на винахід № 104252 UA, МПК A23L 1/317 (2006.01). Спосіб виробництва делікатесного м’ясопродукту / Пасічний В. М., Палій І. В. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № а201300849 ; заявл. 24.01.2013 ; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1 2014.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31351Винахід належить до м'ясної промисловості, а саме до способів виробництва сирокопчених, сиров'ялених м'ясних виробів. В основу винаходу поставлена задача удосконалення способу виробництва сиров'яленого мясопродукту та одержання, шляхом скорочення технологічного процесу, високоякісного, смачного і поживного чисто м'ясного продукту зі стабільним показником якості. The invention relates to the meat industry, namely to methods for the production of smoked, cured meat products. The invention is based on the problem of improving the method of production of cured meat product and obtaining, by reducing the technological process, high quality, tasty and nutritious pure meat product with a stable quality indicator.cured meat productтехнологіябар'єрні плівкиделікатесний м’ясопродуктсирокопчений м'ясний вирібсиров'ялений м'ясний вирібtechnologybarrier filmsdelicatessen meat productsmoked meat productкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва делікатесного м’ясопродукту (Патент на винахід № 104252)Technical Report