Топчій, Оксана АнатоліївнаТарасюк, Олена АндріївнаГончаренко, Таїса Юріївна2018-05-082018-05-082017Патент UA 120626 U, МПК A23L 13/00 (2017.01) М'ясний паштет "оздоровчий" для діабетиків / О. А. Топчій, О. А. Тарасюк Т. Ю. Гончаренко ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2017 05201 ; заявл. 29.05.2017; опубл. 10.11.2017, Бюл. № 21, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27291Введення м'ясної сировини - м'яса курячого - менше 35 % погіршує органолептичні показники та збалансованість амінокислотного складу за рахунок зменшення відсотку тваринних білків у рецептурі, а більше 37 % не доцільно з точки зору собівартості; печінки курячої менше 14 % погіршує органолептичні показники та збалансованість амінокислотного 40 складу, а більше 17 % не доцільно з точки зору собівартості та надання продукту масткої консистенції.паштетсировинаpasterawкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ'ясний паштет "оздоровчий" для діабетиків ( Патент на корисну модель № 120626 )Other