Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна2013-12-042013-12-042009Шереметинська, О. В. Аналіз стану обігових засобів на хлібопекарських підприємствах / О. В. Шереметинська // Економічний простір : збірник наукових праць. – Дніпропетровськ : ПДАБА, 2009. - № 24. – С. 300-307.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11782Досліджено особливості формування та управління обіговими засобами на підприємствах хлібопекарської промисловості, оцінено можливості для створення умов для більш ефективного використання та управління обіговими засобами. Проаналізовано основні джерела формування та поповнення обігових засобів хлібопекарських підприємств з визначенням їх ефективності. Is investigated features of formation and management of circulating assets at the enterprises of bakery branch, is appreciated opportunities for creation of conditions for more effective utilization and management of circulating assets. That is analysed the basic sources of formation of updating of circulating assets of the bakery enterprises with determination of their efficiency.оборотні засобиструктура запасівджерела формування оборотних засобівworking capital facilitiesstructure of industrial stockssources of working capital fundsкафедра економіки праці та менеджментуАналіз стану обігових засобів на хлібопекарських підприємствахArticle