Коваль, Ольга Андріївна2016-10-042016-10-042013Коваль, О. А. Інтенсивне соління м’яса / О. А. Коваль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 168-170.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24310Запропоновано проводити вібраційну обробку у вакуумі при контакті шматка м’яса з вібруючою пластиною. A vibrating conduct processing in a vacuum when exposed piece of meat with vibrating plate.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїм’ясні продуктим'ясна сировинасоління м’ясаmeat productsraw meatsalting meatІнтенсивне соління м’ясаOther