Шаповалова, Наталія ПетрівнаНесміянова, Марія Валеріївна2015-05-222015-05-222015Шаповалова, Н. П. Шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах господарювання / Н. П. Шаповалова, М. В. Несміянова // Розвиток національних економік в контексті геоекономічних реалій та лібералізації зовнішньоекономічної діяльності : матеріали Міжнар. наукової конференції. - Одеса : МГУ, 2015. - С. 35-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20616В статті розглянуті шляхі збільшення обсягів реалізації ігристих вин на території України та закордоном, поліпшення якості продукції, підвищення конкурентоспроможності підприємства на вітчизняному та закордонному ринку.uk-UKринкові умовиконкурентоспроможністьекспортігристі винарыночные условияконкурентноспособностьэкспортигристые винаmarket conditionscompetitivenesscompetitivenesssparkling wineкафедра експертизи харчових продуктівШляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах господарюванняThesis