Тимощук, Світлана РусланівнаПольовик, Володимир ВікторовичКузьмін, Олег Володимирович2025-01-222024Тимощук, С. Р. Реактивні інновації як запорука конкурентоспроможності / С. Р. Тимощук, В. В. Польовик, О. В. Кузьмін // Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20 лютого 2024 р., м. Полтава. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 52–53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46548Реактивні інновації забезпечують швидку модернізацію процесів і продуктів, сприяючи конкурентоспроможності у динамічній ресторанній індустріїReactive innovations enable rapid modernization of processes and products, ensuring competitiveness in the dynamic restaurant industryukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїреактивні інноваціїресторанна індустріяконкурентоспроможністьмодернізаціядоповнена реальністьreactive innovationsrestaurant industrycompetitivenessmodernizationaugmented realityРеактивні інновації як запорука конкурентоспроможностіThesishttps://orcid.org/0000-0001-8760-3813https://orcid.org/0000-0001-9321-6684