Управління технологічними комплексами харчових виробництв в умовах невизначеності - Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь Дмитрович; Кофанова, Н. В.; Пархоменко, Іван Іванович (My University, 1998)
Розглянуті методи управління складними технологічними комплексами в умовах невизначеності на основі інтелектуальних технологій. The considered methods of management difficult technological complexes are in the conditions of vagueness on the basis of intellectual technologies.
Keywords: система управління; невизначеність; інтелектуальні системи; технологічний комплекс; control system; vagueness; intellectual systems; technological complex; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка