Фальсифікація соків в Україні - Ткаченко, Таісія Павлівна; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2019)
В роботі викладена проблематика фальсифікації та актуальність розробки нових підходів до експертизи якості соків в Україні. The paper discusses the issues of falsification and the relevance of developing new approaches to juice quality expertise in Ukraine.
Keywords: фальсифікація; сік; експертиза; falsification; juice; expertise; кафедра експертизи харчових продуктів