Реструктуризация путем совершенствования логистической сферы деятельности предприятия - Репич, Татьяна Анатольевна (My University, 2007)
Розглянуто питання структурної перебудови підприємства, яку з повним правом можна розглядати як один з типів антикризової стратегії економічного розвитку. Одним з важливих напрямків реструктуризації підприємства повинно стати вдосконалення логістичної діяльності The problems of restructuring enterprises, which can rightfully be considered as a type of anti-crisis strategy of economic development. One important area of enterprise restructuring should be improving the logistics
Keywords: реструктуризація; перетворення адміністративних структур; логістична діяльність; restructuring; conversion of administrative structures; logistic activities; кафедра економіки праці та менеджменту