Підвищення якості та безпечності продуктів бджільництва в контексті євроінтеграції - Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2025)
У роботі розглянуто нові можливості для українських експортерів продукції бджільництва з поглиблення інтеграції України до ЄС, який підвищує інвестиційну привабливість та зміцнює конкурентоспроможність українських виробників через підвищення якості та безпечності продукції та гармонізацію законодавства та стандартів в цій галузі. The paper examines new opportunities for Ukrainian exporters of beekeeping products to deepen Ukraine's integration with the EU, which increases investment attractiveness and strengthens the competitiveness of Ukrainian producers by improving the quality and safety of products and harmonizing legislation and standards in this area.
Keywords: кафедра фізики та професійної безпеки; євроінтеграція; продукти бджільництва; блокчейн; мед; якість продуктів бджільництва; beekeeping products; blockchain; honey; quality of beekeeping products