Необхідність бізнес-планування - Череп, Алла Василівна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2009)
Розглянуто необхідність бізнес-планування та опису бізнес-процесів на підприємствах. Визначено міс-це бізнес-планування в системі управлінні та організації виробництва на підприємстві. The necessity of business-planning and description of business processes is considered on enterprises. The business-planning location is determined in the system management and organization of production on an enterprise.
Keywords: бізнес-планування; опис; бізнес-процес; виробництво; business-planning; description; business process; production; кафедра економіки праці та менеджменту