Загрози пожеж в природних екосистемах - Марков, Олександр Володимирович (My University, 2015)
З метою охорони лісів від пожеж проводиться комплекс заходів, які спрямовані на збереження лісових насаджень, зменшення кількості і площі лісових пожеж, їх оперативного виявлення та ліквідації. In order to protect forests from fires a set of measures is carried out aimed at preserving forest plantations, reducing the number and area forest fires, their operative detection and liquidation.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; екосистема; пожежа; загроза; экосистема; пожар; угроза; ecosystem; fire; threat