Топчій, Оксана АнатоліївнаКлименко, Михайло Миколайович2013-12-102013-12-102001Топчій, О. А. Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормів / О. А. Топчій, М. М. Клименко // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 2001. - № 10. – Ч. 2. - С. 73-74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11903У роботі наведено результати досліджень по введенню консервувальних сумішей, які дозволяють гальмувати псування жирової фази вареного тваринного корму як за рахунок антиокислювальних компонентів, що входять до складу розроблених рецептур, так і за рахунок включення органічних кислот, які пригнічують життєдіяльність мікроорганізмів, розвиток яких спричиняє небажані біохімічні перетворення. The paper presents the results of research on the introduction of a preserving mixes that allow retard spoilage fat phase of cooked animal feed as a by-oxidant components that are part of the developed formulations, and to include organic acids that inhibit the activity of microorganisms, which leads to the development of undesirable biochemical transformation.otherтваринний кормпероксидне числоконсервувальна сумішжирanimal forageperoxide numberpreserving mixoilкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівАналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормівArticle