Колонний дифузійний апарат (Патент на корисну модель № 70897) - Пушанко, Микола Миколайович; Парахоня, Андрій Миколайович; Баганич, Андрій Юрійович (My University, 2012)
Колонний дифузійний апарат, що складається з циліндричного корпусу, всередині якого встановлено ряди контрлопатей, трубовала зі встановленими на ньому рядами лопатей, приводу трубовала, вивантажувального шнека, патрубка для подачі живильної води, патрубка для відводу соку, труби для подачі сокостружкової суміші, ситового поясу, причому в нижній частині колони в перфорованому корпусі встановлено завантажувальний шнек з окремим приводом, що подає сокостружкову суміш в об'єм апарата. Колонний дифузійний апарат, що складається з циліндричного корпусу, всередині якого встановлено ряди контрлопатей, трубовала зі встановленими на ньому рядами лопатей, приводу трубовала, вивантажувального шнека, патрубка для подачі живильної води, патрубка для відводу соку, труби для подачі сокостружкової суміші, ситового поясу, причому в нижній частині колони в перфорованому корпусі встановлено завантажувальний шнек з окремимприводом, що подає сокостружкову суміш в об'єм апарата. Colon difuzіyny mashines scho skladaєtsya s tsilіndrichnogo corps vseredinі yakogo vstanovleno cooperate for kontrlopatey, trubovala zі vstanovlenimi nomu rows on a shovel, drive trubovala, vivantazhuvalnogo auger tube for podachі zhivilnoї Vod, fitting for vіdvodu juice, pipes for podachі sokostruzhkovoї sumіshі, sieve belt And in nizhnіy chastinі colonies in perforated korpusі vstanovleno zavantazhuvalny auger s okremimdrive scho podaє sokostruzhkovu sumish in ob'єm mashines.
Keywords: шнек; auger; колонний дифузійний апарат; лопать; column diffusion apparatus; blade; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування