Думка щодо оцінки нормативно-правових актів з відновлення дії окремих положень Конституції України (кінець лютого–початок березня 2014 року) - Рудик, Петро Андрійович (My University, 2015)
На основі сучасних досягнень юридичної науки і сучасного праворозуміння суспільних процесів в Україні аналізуються деякі дискусійні положення праць окремих вчених щодо оцінки Закону України «Про відновлення дії окремих положень Конституції України» від 21 лютого 2014 року №742-VII та постанови Верховної Ради України №750-VII від 22 лютого 2014 року «Про текст Конституції України в редакції 28 червня 1996 року із змінами і доповненнями, внесеними законами України від 8 грудня 2004 року №2222-IV, від 1 лютого 2011 року №2959-VI, від 19 вересня 2013 року №586-VII». У формі дискусії висловлюються міркування автора стосовно оцінки цих нормативно-правових актів окремими вченими.
Keywords: кафедра економіки і права; Конституція України; оцінка нормативно-правових актів; відновлення дії окремих положень Конституції України; Constitution of Ukraine; evaluation of normative legal acts; renewal of the effect of some provisions of the Constitution of Ukraine