Вплив грибів Рейші на якість чизкейку - Колягіна, Олександра Андріївна; Бахлуков, Дмитро Олександрович; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2024)
У дослідженні проаналізовано вплив екстракту грибів Рейші на органолептичні характеристики чизкейку, його смакові властивості та харчову цінність
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; гриби Рейші; чизкейк з грибами; Reishi mushrooms; cheesecake