Інноваційні ресурси підприємства - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2010)
Аналіз етапів, елементів і процесів, які різні автори пов’язують з управлінням знаннями, дозволив зробити висновок, що їх зміст в основному співпадає з природним процесом відтворення знання. Це дозволило визначити систему управлінських впливів в процесі управління знаннями на виробництві.
Keywords: інноваційний потенціал підприємства; innovation potential; кафедра економіки праці та менеджменту