Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаМусієнко, Ігор ВасильовичМисюра, Юлія МиколаївнаЛаптєва, Валентина Олексіївна2013-01-242013-01-242005https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5583Розроблено композицію для виготовлення шинок, що місить свинину 38,7-40,5, сіль 1,7, хлорид калію 0,3, прянощі 0,2, нітрит натрію 0,07, пірофосфат (Е450) або дифосфат 0,3, воду 10,85-14,4, яка відрізняється тим що додатково містить рослинну білкову добавку 2,0, каркгінат 0,65-0,7, камедь тара 0,25, модифікований крохмаль 3,0, підсилювач смаку 0,07, при даному співвідношенні компонентів. A composition for the manufacture of hams that kneads 38,7-40,5 pork, salt 1.7, potassium chloride 0.3, 0.2 spices, sodium nitrite 0.07, pyrophosphate (E450) or diphosphate 0.3, water 10,85-14,4, wherein further comprising a vegetable protein supplement 2.0, karkhinat 0,65-0,7, gum packaging 0.25, modified starch 3.0, flavor enhancer 0.07, for a given component ratio.otherрослинна білкова добавкаvegetable protein supplementкомпозиціявиготовлення шинкиcompositionmanufacture hamкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виготовлення шинок (Патент на винахід № 73061 А)Other