Розвиток вентиляційних систем у закладах готельно-ресторанного господарства - Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2016)
У матеріалах досліджено сучасні системи вентиляції з акцентом на енергоефективність і створення комфортного мікроклімату у закладах готельно-ресторанного господарства

The materials explore modern ventilation systems focusing on energy efficiency and creating a comfortable microclimate in hospitality and restaurant facilities
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; вентиляція готелів; ventilation; рекуперація тепла; heat recovery