Stetsenko, NataliaKraevska, Svitlana2013-08-072013-08-072013Stetsenko, N. The use of flax seeds in healthy products technologies / N. Stetsenko, S. Krayewska // The Second North and East European Congress on Food “NEEFOOD-2013”, Kyiv, May 26-29, 2013. Book of Abstracts. - 2013. - P. 198.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9344Flax seeds can be used as whole, as well as to receive flour and protein products - components to develop food products with a guaranteed content of functional ingredients such as proteins, essential ω-3 and ω-6 fatty acids. Насіння льону може бути використано в цілому вигляді, а також з нього можна отримувати борошно і білкові продукти - компоненти для створення харчових продуктів з гарантованим вмістом функціональних інгредієнтів, таких як білки, незамінні ω-3 і ω-6 жирні кислоти.enflax seedsfunctional ingredienthealthy productsнасіння льонуфункціональний інгредієнтоздоровчі продуктисемена льнаоздоровительные продуктыфункциональный ингредиенткафедра технології оздоровчих продуктівThe use of flax seeds in healthy products technologiesThesis