Галенко, Олег ОлександровичШаповалов, Владислав Юрійович2023-04-102023-04-102021Галенко, О. Песпективна вітчизняна сировина для використання у м’ясопродуктах / О. Галенко, В. Шаповалов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 274https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39964Мета роботи полягала у досліджені розроблених м’ясних виробів із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів. На основі проведеного літературного огляду, для розроблення нового продукту, обрано для подальшого дослідження - борошно та олію з насіння промислових конопель.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівконопляне насінням'ясні паштетні виробимакронутрієнтиhemp usemacronutrientsmeat paste productsПеспективна вітчизняна сировина для використання у м’ясопродуктахThesis