Песпективна вітчизняна сировина для використання у м’ясопродуктах - Галенко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав Юрійович (My University, 2021)
Мета роботи полягала у досліджені розроблених м’ясних виробів із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів. На основі проведеного літературного огляду, для розроблення нового продукту, обрано для подальшого дослідження - борошно та олію з насіння промислових конопель.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; конопляне насінням'ясні паштетні вироби; макронутрієнти; hemp use; macronutrients; meat paste products