Корецька, Ірина ЛьвівнаКір’янова, Ганна Анатоліївна2012-11-042012-11-042008Корецька, І. Л. Розробка желейної термостабільної начинки / І. Л. Корецька, Г. А. Кір’янова // Наукові розробки кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, що рекомендуються до впровадження. — Київ : НУХТ, 2008. — C. 16–17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3442В роботі показана можливість виробництва желейної термостабільної начинки. In work possibility of production of a jelly thermostable stuffing is shown.uk-UKгідроколоїдиhydrocolloidsособливості використаннявиробництво желейної начинкиfeatures of useproduction of a jelly stuffingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка желейної термостабільної начинкиOther