Розробка желейної термостабільної начинки - Корецька, Ірина Львівна; Кір’янова, Ганна Анатоліївна (My University, 2008)
В роботі показана можливість виробництва желейної термостабільної начинки. In work possibility of production of a jelly thermostable stuffing is shown.
Keywords: гідроколоїди; hydrocolloids; особливості використання; виробництво желейної начинки; features of use; production of a jelly stuffing; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції