Стахіс - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктів - Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Ярош, Катерина Олександрівна; Пшеницький, Олег Геннадійович; Рахметов, Джамал Бахлулович (My University, 2014)
Розроблення нових продуктів оздоровчого спрямування передбачає розширення сировинної бази, використання вторинних ресурсів харчової промисловості. Актуальним є застосування нетрадиційних видів сировини, яка містить значну кількість біологічно активних речовин, це дає можливість створювати функціональні продукти з високою харчовою цінністю.
Keywords: стахіс; виробництво оздоровчих продуктів; production of health products; stahis; кафедра технології оздоровчих продуктів