Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаЯрош, Катерина ОлександрівнаПшеницький, Олег ГеннадійовичРахметов, Джамал Бахлулович2014-06-102014-06-102014Стахіс - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктів / Світлана Бажай-Жежерун, Катерина Ярош, Олег Пшеницький, Джамал Рахметов // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 39-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14905Розроблення нових продуктів оздоровчого спрямування передбачає розширення сировинної бази, використання вторинних ресурсів харчової промисловості. Актуальним є застосування нетрадиційних видів сировини, яка містить значну кількість біологічно активних речовин, це дає можливість створювати функціональні продукти з високою харчовою цінністю.uk-UKстахісвиробництво оздоровчих продуктівproduction of health productsstahisкафедра технології оздоровчих продуктівСтахіс - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктівThesis