Перспективи створення антимікробних лікарських засобів на основі бактеріоцинів - Андрущенко, Ярослав Володимирович (My University, 2014)
Бактеріоцини штаму DSH20 можуть бути використані як альтернативні антибіотикам антимікробні препарати. Bacteriocins DSH20 strain can be used as alternatives to antibiotics antimicrobials.
Keywords: лікарські засоби; бактеріоцини; антимікробна дія; medicines; bacteriocins; antimicrobial effect