Алгоритм - перший крок до розв’язання задачі - Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кривець, Тетяна Олексіївна (My University, 2015)
Бурхливий розвиток комп’ютерної техніки сприяв широкому процесу математизації науки, техніки і народного господарства в цілому, дав можливість розв’язувати задачі народного господарства будь-якої галузі і будь- якої розмірності. Для реалізації реальних задач потрібно розробляти алгоритми і писати програми. The rapid development of computer technology facilitated a broad process of mathematization of science, technology and the economy as a whole, made it possible to solve problems of the economy in any industry and of any dimension. To realize the real problems need to develop algorithms and write programs.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; розв’язання задач; алгоритм; математизація; solving problems; algorithm; mathematization