Бандуренко, Галина МихайлівнаВіннов, Олексій СергійовичХомічак, Любомир Михайлович2015-03-312015-03-312011Патент на корисну модель № 57674 U Україна, A23K 1/10. Спосіб зберігання риби-сирця / О. С. Віннов, Л. М. Хомічак, Г. М. Бандуренко ; заявник Національний університет біоресурсів і природокористування України. – № u 201009501; заявл. 29.07.2010 ; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19963Спосіб зберігання риби-сирця включає охолодження риби подрібненим льодом до температури -1...+2 °С у співвідношенні 1 : (0,3…1). Лід, яким пересипають рибу, виготовляють з морської води або розчину хлориду натрію концентрацією 2-4 % та електроактивують до рівня рН 3,5-4.. A method for storing raw fish includes cooling fish by crushed ice up to the temperature -1...+2 °С at the ratio of 1 : (0.3…1). Top ice is made of sea water or 2-4 % solution of sodium chloride electroactivated up to the level of pH 3,5-4.otherриба-сирецьелектроактивована морська водаelectroactivated sea waterraw fishкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології консервуванняСпосіб зберігання риби-сирця (Патент на корисну модель № 57674)Other