Іващук, Вячеслав ВіталійовичЛаданюк, Анатолій Петрович2013-03-292013-03-292011Іващук, В. В. Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк // Матеріали ХVIIІ міжнар. конф. з автом. управл., вересень 2011 р. - Львів : Національний університет "Львівська політехніка", 2011. – С. 213.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7129Представлені результати системи управління технологічними режимами випічки хлібних заготовок в тупиковій печі з примусовою конвекцією теплового потоку. Рresented results of the control system of technological modes baking bread blanks in the deadlock type oven with forced convection of heat flow.otherтупикова пічдискретне управлінняобробка пароюпримусова конвекціяdeadlock type ovendiscrete controlsteam processingforced convectionкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаОсобливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукціїThesis