Використання комп'ютерного тренажера в курсі фізико-хімічних методів аналізу для студентів-технологів харчової промисловості - Лезенко, Галина Олександрівна; Мірошников, Олег Миколайович; Воловик, Людмила Сергіївна (My University, 2004)
Розглянуто застосування комп’ютерного тренажера на основі програми FELIX на практичних заняттях з фізико-хімічних методів аналізу при розгляді теоретичних основ методу ЯМР і застосуванні ЯМР(ПМР)- спектроскопії для встановлення структури органічних сполук.

Application of computer simulator based on the program FELIX on practical exercises with physical and chemical methods of analysis when considering the theoretical basis of the method using NMR and NMR (PMR) - spectroscopy to establish the structure of organic compounds.
Keywords: комп’ютерний тренажер; метод ЯМР; структура сполук; computer simulator; method of NMR; structure of compounds; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів