Шевченко, Анатолій МарковичГаленко, Олег Олександрович2015-06-252015-06-252012Шевченко, А. М. Створення сучасної технології для підвищення активності кальцію із натуральної сировини / А. М. Шевченко, О. О. Галенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — С. 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21384У природних умовах кальцій знаходиться в основному у вигляді карбонату кальцію (СаСОз), який майже не розчиняється у воді (14 мг/л). Засвоюваність його в організмі людини складає всього 1 %. In vivo calcium is mainly in the form of calcium carbonate (CaCO), which is almost insoluble in water (14 mg / l). Assimilation it in the body is just 1%.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпідвищення активностіактивність кальціюнатуральна сировинаincreased activityactivity of calciumnatural raw materialsСтворення сучасної технології для підвищення активності кальцію із натуральної сировиниOther