Створення сучасної технології для підвищення активності кальцію із натуральної сировини - Шевченко, Анатолій Маркович; Галенко, Олег Олександрович (My University, 2012)
У природних умовах кальцій знаходиться в основному у вигляді карбонату кальцію (СаСОз), який майже не розчиняється у воді (14 мг/л). Засвоюваність його в організмі людини складає всього 1 %. In vivo calcium is mainly in the form of calcium carbonate (CaCO), which is almost insoluble in water (14 mg / l). Assimilation it in the body is just 1%.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; підвищення активності; карбонат кальцію; натуральна сировина; increased activity; natural raw materials