Стабілізаційна композиція для масляної пасти (патент на корисну модель № 131280) - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Яценко, Ольга Володимирівна; Слободяник, Анастасія Володимирівна; Миколів, Іван Михайлович (My University, 2019)
Стабілізаційна композиція для масляної пасти, що містить молочний білковий продукт, вологоутримувач, рослинну камедь. Як молочний білковий продукт використовують знежирене молоко, як вологоутримувач використовують карагінан та додатково містить сухий концентрат молочного білка, сухий концентрат сироваткових білків та триполіфосфат натрію. Stabilizing composition for oil paste containing milk protein product moisture retainer, herbal gum. As a milk protein product, use skimmed milk milk as a moisture retainer using carrageenan and additionally contains a dry concentrate milk protein, dry whey protein concentrate and sodium tripolyphosphate.
Keywords: стабілізаційна композиція; stabilization composition; молочні білки; milk proteins; масляна паста; oil paste; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів