Аналіз дефектів ювелірних виробів, що супроводжують операцію лиття при порушенні технологічних режимів - Григоренко, Інна Василівна (My University, 2009)
Проаналізовано різні види пористості та тріщин, які утворюються під час технологічного процесу лиття, аналіз причин їх появи та розробка заходів щодо запобігання їх появи. Analyzed different types of porosity and cracks formed during the casting process, analysis of the causes of their appearance and taking steps to prevent their occurrence.
Keywords: ювелірні вироби; jewelry; ювелірні сплави; дефекти; виробничі процеси; jewelryalloys; defects; manufacturing processes; кафедра експертизи харчових продуктів