Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-12-232013-12-232009Вашека, О. М. Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2009. - Київ, 2009. - С. 215.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12398Досліджено вплив порошку із моркви на псування вершкового масла. The effect of carrot powder on the deterioration of butter has been investigated.uk-UKвершкове маслопорошок морквиоздоровчі продуктиbuttercarrot powderhealth foodкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівВплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового маслаThesis