Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового масла - Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2009)
Досліджено вплив порошку із моркви на псування вершкового масла. The effect of carrot powder on the deterioration of butter has been investigated.
Keywords: вершкове масло збагачене; порошок моркви; псування вершкового масла; butter; carrot powder; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів