Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСірик, Аліна ОлегівнаЄфісько, Ю.Ю.Овчарова, Дарія Андріївна2017-05-182017-05-182017Аналіз безпеки на виробництві за допомогою методу «дерево відмов» / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, Ю. Ю. Єфісько, Д. А. Овчарова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – С. 167.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25323Запропонована методика дозволяє визначити вимоги до оперативності системи безпекою працівників в закладах готельно-ресторанного бізнесу, зокрема, до тривалості циклу управління та ймовірності його своєчасного завершення при нестандартних ситуаціях, аваріях або аварійних ситуаціях. Також можуть бути визначені додаткові показники, що характеризують процес управління безпекою праці. The technique to determine the requirements for the safety system efficiency of workers in establishments of hotel and restaurant business, in particular, the cycle time management and likelihood of timely completion with unusual situations, accidents or emergency situations. There may also be further defined indicators characterizing the process safety management.кафедра екології та екоменеджментуохорона працівиробничий травматизмнещасний випадок«дерево відмов»охрана трудаoccupational healthoccupational injuriesaccident"fault tree"Аналіз безпеки на виробництві за допомогою методу «дерево відмов»Other