Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна2015-05-292015-05-292014Сахненко, А. С. Доступність продуктів харчування в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни / А. С. Сахненко // Збірник наукових праць. – Київ: НАУ, 2014. - Вип. 39. - С. 91-97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20925В статті основа увага приділяється доступності харчових продуктів, яка повністю залежить від держаної політики. При цьому доступність розглядається з точки зору фізичної достатності та економічної доступності, що є актуальним в сучасних умовах розвитку України. Саме така спрямованість обумовлена низьким рівнем життя населення, значним падінням рівня здоров’я нації, кризовими демографічними та політичними процесами. The paper focuses on accessibility of food products, which is entirely dependent on the state policies. Thus accessibility is considered in terms of the physical availability and economic accessibility, which is actual in the present conditions of Ukrainian development. That is the thrust due to the low standard of living, a significant fall in the nation's health, crisis demographic and political processes.uk-UKкафедра економіки праці та менеджментудоступністьпродукти харчуванняпродовольча безпекапринциписпоживчий кошикaccessibilityfood productsfood safetyprinciplesconsumers baskeДоступність продуктів харчування в контексті забезпечення продовольчої безпеки країниArticle