Доценко, Віктор ФедоровичГавриш, Андрій ВолодимировичЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна2012-11-052012-11-052012Пат. № 74402 Україна, МПК A21D 2/08. Склад кексу спеціального призначення «Особливий з курагою» / Доценко, В. Ф., Гавриш, А. В., Кулініч, В. І.;заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій.- № 201204634; заявл. 12.04.2012 р. опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 2012р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3471Склад кексу спеціального призначення, що містить борошно рисове, масло вершкове, меланж, сіль, соду харчову, сухе знежирене молоко, фруктозу та курагу. The composition of the special purpose cake containing rice flour, butter, melange, salt, baking soda, skim milk powder, fructose and dried apricots.uk-UKкексрисове борошнофруктозакурагаcakerice flourfructosedried apricotsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад кексу спеціального призначення «Особливий з курагою» (Патент на корисну модель № 74402)Other