Аналіз потенціалу кондитерської галузі України - Тоболін, Олександр Вячеславович (My University, 2015)
Щоб іти в ногу з ритмом сучасного життя навіть виробникам солодощів доводиться уважно слідкувати за тенденціями на світовому кондитерському ринку. To keep up with the rhythm of modern life has even candy manufacturers closely follow trends in the global confectionery market.
Keywords: потенціал; кондитерська галузь; харчова промисловість; potential; confectionery industry; food industry