Тоболін, Олександр Вячеславович2016-02-182016-02-182015Тоболін, О. В. Аналіз потенціалу кондитерської галузі України / О. В. Тоболін // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 262-264.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22301Щоб іти в ногу з ритмом сучасного життя навіть виробникам солодощів доводиться уважно слідкувати за тенденціями на світовому кондитерському ринку. To keep up with the rhythm of modern life has even candy manufacturers closely follow trends in the global confectionery market.otherпотенціалкондитерська галузьхарчова промисловістьpotentialconfectionery industryfood industryАналіз потенціалу кондитерської галузі УкраїниThesis