Організація харчування студентів - Рибас, Є. І.; Лисенко, М. І.; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2020)
Доцільно збільшувати кількість закладів ресторанного господарства у ВНЗ України, проводити організаційні заходи щодо зменшення черг за рахунок встановлення додаткових ліній роздачі та збільшення обслуговуючого персоналу.
Keywords: повноцінне харчування; енерговитрати; заклад ресторанного господарства; організація; good nutrition; energy costs; restaurant establishment; organization; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції