Рибас, Є. І.Лисенко, М. І.Корецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262020Рибас, Є. І. Організація харчування студентів / Є. І. Рибас, М. І. Лисенко, І. Л. Корецька // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2020 р. – Київ : ККІБП, 2020. – С.114-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32277Доцільно збільшувати кількість закладів ресторанного господарства у ВНЗ України, проводити організаційні заходи щодо зменшення черг за рахунок встановлення додаткових ліній роздачі та збільшення обслуговуючого персоналу.otherповноцінне харчуванняенерговитратизаклад ресторанного господарстваорганізаціяgood nutritionenergy costsrestaurant establishmentorganizationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОрганізація харчування студентівThesis